ЕГН-то – стратегията към мъжкото сърце

Жените често не разбират мъжете. В главите им се блъскат въпроси защо те постъпват по определен начин, а отговорът всъщност е много прост. Ключът към поведението на мъжа във връзката със срещуположния пол е ЕГН-то. То показва на какъв емоционален етап от живота си е човекът. Оттук всяка представителка на нежния пол трябва да си даде сметка какво може да очаква от мъжа до себе си и каква е ролята, която тя заема в неговия живот.

За никоя дама не е тайна, че мъжете се развиват по-бавно. Особено видно е това в ерата на 20-те, или времето на промените. Тогава мачовците лесно се влюбват, а още по-лесно разлюбват. Силните нива на тестостерон ги карат да изгарят от страст. Когато останат насаме с жена, те са най-милите създания, но когато са заобиколени от приятели, забравят за съществуването на половинката си.

Внимание! От 20 до 25 години мъжът държи изключително много на своята независимост. Той все още не е развил умения да се обвърже, въпреки че пред себе си е абсолютно сигурен, че е зрял мъж. Често не споделя своите чувства, защото самият той не ги разбира докрай. Това може да звучи отчайващо, но хубавото във връзката с представител на тази възрастова група е, че вътрешната борба, която води, нажежава страстта му. Много е голяма вероятността той да се е влюбвал най-много три пъти. Желанието за секс най-ясно показва, че той е влюбен. Внимавайте, дами, тези хора категорично се противопоставят на идеята „ние сме си самодостаъчни”. Друг важен момент – той изключително много държи на мнението на своите приятели, особено ако те са по-големи от него. Често се старае да им подражава. Първата стъпка е – харесайте се на тях. Най-прекият път към сърцето на младото лъвче е пространството. Той често се плаши, когато се почувства притиснат и бяга през девет гори в десета. По друг начин стоят нещата, когато мъжът прекрачи 25. Тогава биологичният му часовник започва да цъка и той насочва мисълта си към по-сериозни неща. Тогава се разкъсва между егоизма и компромисите, които изискват сериозните взаимоотношения. Когато хване добър улов, мъжът се двоуми, понеже хем не иска да го изтърве, хем пък му се ще да запази старите си навици. Той държи на равенството и баланса. В секса мъжът в залеза на 20-те повече дава, отколкото да получава. Той иска жената до него да остане доволна. Представителите на силния пол в този етап от живота си искат жена със собствени идеи и кариера. Идеята да заживеят с нея е вече приемлива. Още повече, че по-голяма част от компанията вече е обвързана.

Когато премине 30 години, приятелският кръг на мъжа рязко се стеснява. Той отчаяно се нуждае от обвързване и брак. Доказал се е на работното си място и се е налудувал, търси жена, която ще е с него заради личните му качества, не заради други странични опции. В секса той държи на качеството за сметка на количеството. Иска да експериментира на полето на страстта. Даващ чувство за сигурност, внимателен и грижовен – това е зрелият мъж, надминал 35-те. Той осъзнава, че всяка жена иска да й се обръща специално внимание. Нивата на тестостерона обаче постепенно спадат. Сексът е възбуждащ и еротичен, защото той отделя повече време на любовната игра. Често дамите го смятат за заклет ерген, а той тайничко мечтае да свие гнездо.
 
Вероятно е той да е разведен. Тогава много по-трудно ще се навие да надене халката. Ако пък изобщо не се е женил, съществува опасност да се страхува да не загуби личното си пространство. Трябва много търпение, за да се пробие тази броня от песимизъм. Независимо на каква възраст е партньорът, пътят за сърцето му е изпълнен с предизвикателства. Често обаче емоцията ни кара да забравяме тези простички правила, които ще ни изведат по-бързо до върха.Коментари към новината

  • Смени картинката