Какво не бива да ядем преди секс

Афродизиаците действат сексуално и ни подтикват към интимно общуване с партньора. Кои са обаче храните, които трябва да избягваме преди секс?

Ако планираш романтична вечеря, която ще завърши с чутовни подвизи в леглото, погрижи се за съжтветното меню. За такава вечеря се препоръчват афродизиаци, които увеличават желанието за игрички в кревата.

Какво обаче трябва да избягваме?

Най-вече храните, чийто вкус не познаваме. Ако до този момент не сте пробвали морски дарове, суши или сурово месо, по-добре отложете авантюрата. Романтичната среща не е най-подходящото време за такива експерименти. Не се знае дали организмът ви ще приеме добре подобни гозби. Същото се отнася за непознатите подправки, особено лютите или тези в добавка към сирена, риба, вино или ядки. Тези популярни продукти съдържат много алергени.

Голямото количество храна също не спомага за добра форма в леглото. Вечерята, състояща се от първо, второ и трето, ще ви направи сънливи и мързеливи, без желание за нощни подвизи. Противопоказни са също сладките газирани напитки. Те водят до подуване, от което нашата талия не изглежда секси. Ако си решила да сготвиш вечерята собственоръчно, заложи на простите, изпитани рецепти. Експериментите отложи за други случаи. Иначе не само яденето може да не ти се получи, но и да ти се развали настроението.

Силно ароматните зеленчуци като чесън и лук също са забранени по осезаеми причини - непритен дъх.Коментари към новината

  • Смени картинката