Сексуалните фантазии на мъжете

Дами, можете да имате една по-добра връзка с вашия любим, ако го опознаете. Всичко, което трябва да направите, е просто да разберете как мъжът ви разсъждава. Нямаме предвид как той взема решенията си. Става въпрос за фантазиите и сексуалните му желания. Повечето мъже изживяват сексуалните си мечти в главите си и всяка жена, която успее да се промъкне вътре, ще получи картбланш за сексуалните настроения на партньора си.

Мъжете не винаги споделят какво реално искат да правят с любимите си, но често се издават с порно или с еротичните филми, които гледат. Фантазиите им се променят с възрастта. Така например като са още млади предпочитат по-зрели жени, а когато възрастта им напредне, желаят млади мацки. Искам да правя секс с доста по-голяма от мен жена, но запазена, споделя 21-годишно момче. Тя може да ми даде нещо повече в секса, отколкото момичетата, по-малки от мен или на моя възраст. По-големите са и по-властни и взимат инициативата в свои ръце, а това ме възбужда страшно много.

Когато мъжът започне да остарява, иска по-млада жена до себе си. Мечтата на почти всеки от силния пол  е да бъде първият на момиче. Мъжете смятат, че тя цял живот ще ги помни. Невинността действа като афродизиак.
 
Ето едни от най-често срещаните мъжки фантазии, споделени от самите тях - мъжете.

Тройката е може би върхът сред еротичните желания на по-силната половинка. Кой ли не си мечтае да прави секс с две жени едновременно. Разбира се, две момичета с един мъж е най–добрият вариант. Биха се навили да делят мацката и с мъж, но ще е компромис. Представям си секса с две сестри близначки, най-добре – азиатки. Това ми е мечта, споделя 29-годишният Павлин. Може да е клише, но тройката винаги присъства в мъжките фантазии. Наблюдаването на две жени, разменящи ласки, също е в мъжкия топ 10. Никога няма да откажат да присъстват на лесбийско шоу. Гледката на целуващи се и докосващи се момичета може да ги докара до лудост.

Секс на плажа. Мъжете умират за това и не само. Секс, където и да е извън дома, им е любим. Романтичната атмосфера, включваща слънчевите лъчи върху голото женско тяло, възбужда всеки. Сексът на плажа е атрактивен за мачовците, защото изпитват удоволствие от пясъка, който служи за легло, а страстта е по-силна, защото сексът е на публично място. Правил съм
секс на плажа вечер, признава фен на къмпингите. Усещането беше много по-различно и вълнуващо, защото бяхме под звездите до запаления огън.

Сексът във вода винаги е вълнуващ, много по-различен от „досадните нежности в спалнята” и зарежда с настроение половия ни живот, споделя 26-годишен младеж. Не винаги обаче водните приключения водят до блаженство и за двамата партньори.
 
Секс игрички – всички мъже обичат това. Най-вече когато девойката се преоблече в някоя секси униформа. Влизането в роли може да разпали въображението им. Лоша господарка, медицинска сестра, учителка, секретарка, лолитка или полицайка – няма значение. Важното е да е сексапилно и различно.  Повечето мъже се възбуждат от жени с вързана на опашка коса. Очилата придават перверзен вид на дамата.  

Някои мъже са луди по порното и затова обичат да записват любовните си подвизи. Документирането на секс сцени и гледането им на голям екран – защо не? Сексът пред камера ги кара да се чувстват по-страстни и да се раздадат повече по време на акта.

Огледалата също действат възбуждащо. Някои мъже предпочитат да се наблюдават по време на половия акт и това ги побърква. Вдъхва им увереност и ги кара да се чувстват по-мъжествени, като герои в порно филм.

Сексът сред природата също е доста предпочитан от мъжете. Колко е прекрасен на лунна светлина или под слънчевите лъчи, на тревата и изобщо сред природата. Адреналинът се покачва от мисълта за евентуална опасност. Мнозина се притесняват, че някой може да ги види, кръвта бушува, дишането се учестява, всички чувства се изострят до предела.

В секса винаги трябва да има разнообразие, мили дами, за да поддържате огъня във вашата връзка. Разнообразието води до нови емоции, затова не се страхувайте да експериментирате, стига разбира се това да ви доставя удоволствие!Коментари към новината

  • Смени картинката