Щастливи бракове в годината на Змията

Годината на Черната водна змия, която според китайския календар започва на 10 февруари 2013-а година и ще продължи до 31 януари 2014-а, ще ни донесе нови пътешествия и успешни партньорства както в личния, така и в професионалния живот. Още през 2011 година звездобройците бяха категорични: през 2013 година ще ни донесе повече късмет и успех.

Символ е на годините 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. Космическият й елемент е вода, а цветът й - черен. Съответства на знака Дева в западния зодиак.

Талисман на годината е черната водна змия, която води до промени и нестабилност. Затова астролозите съветват през тази година да сме внимателни и наблюдателни и да планираме бъдещите си действия отрано.

Човекът, който се е родил в Годината на Змията, е загадъчен и мъдър. Очаква го кариера на философ, политик или финансист. Змиите са сложни личности, често неразговорливи, но решителни и целеустремени. На Изток Змиите се считат не само за мъдри, но и за красиви, и често ги сравняват с жените.

През тази година ще се наложи внимателно се да обмислят всички решения - Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават. Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност - учени, анализатори, учители, политици и т.н. По-труден ще бъде животът на хора с активна гражданска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност.

Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.

Змията води аскетично съществуване, затова не обича тези, които харчат напразно. Тя е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък ни се дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги, а също така да узаконим отношенията си. Змията не би толерирала тези, които се отнасят лекомислено към връзките. Ако срещнете своя съпруг или съпруга в годината на Змията, то освен сериозните намерения ви очакват красиви романтични мигове. Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.

В началото на годината всеобщото внимание ще бъде фокусирано върху проблемите на държавата. При много хора ще се появят трудности от битов характер, недостиг на основни неща, необходимост от подобряване и преустройство на жилищата. При много от тях на хоризонта няма да се вижда повишаване на материалното благосъстояние, но пък перспективи за израстване в кариерата ще зарадва болшинството от работещите хора. Годината не е подходяща за бързо забогатяване и натрупване на материални блага. Не е добре да се влагат пари в чуждестранни банки.

В началото на годината на Змията може да се обострят хронични заболявания, затова вземете превантивни мерки.

Змията не обещава успех за любителите на случайните печалби и за хората със свободни професии и безработните. В обществото може да се получат значителни размествания и поява на нова прослойка. В чиновническите среди се очакват кадрови размествания. В държавните управляващи органи ще бъдат приети нови реформи и национални проекти. При много от лидерите се очаква нарастване на авторитарността, стремеж към властта, към почитта и уважението.

От март следват възходи и падения в правителствените върхове.

Препоръчва се на управляващите да се заемат с решаването на неотложните проблеми, които изискват детайлно разглеждане или упорита работа. Звездите ще бъдат благосклонни към тези хора, които внимателно планират времето си, предвиждайки потенциалните проблеми и обмисляйки всяка стъпка във всичко, което правят. В противен случай последствията, дори в най-простите решения, могат да бъдат необратими.

Болести, които сте самолeкували, ще се подновят, ще възникнат проблеми със здравето при хора, които са забравили за упражненията за подобряване работата на гръбначния стълб, гръбначните нерви и лечението на остеохондроза.

Годината на Змията ще носи здраве само за тези, които ще го следят отблизо, ще се пазят от инфекции и ще прочистят организма си cлед края на зимата от натрупаните в него токсини.

Около три месеца след новата година трябва да промените вида на дейността или да изградите своя дейност по съвсем нов начин. Ако не направите това, лошият късмет ще ви придружава навсякъде. Внимавайте хора от обкръжението ви да не ви поставят под свое влияние и зависимост със собствените ви аргументи. Змията счита, че всеки трябва да има собствено мнение и собствена правда. Да живее в хармония и равновесие.

Към средата на годината започва най-ползотворният период. Всички ще започнат да работят добре. Важна дейност предстои на хората на ръководни постове. На тях ще им се наложи да организират задружен, приятелски колектив, който да работи по нов начин. Ако не направят това, работата на предприятието е обречена на провал.

Годината на Змията не е подходяща за околосветско пътуване и туристически приключения, тъй като тя е вярна на традициите си и на своя дом. Пазете сърцето и гръбначния стълб. През пролетта може да похарчите много пари, които не са ваши. Затова не взимайте кредити нито от приятели, нито от банки. Тези пари няма да ви бъдат от полза. Бъдете пестеливи, пресметливи, добре планирайте и се грижете за здравето. Обърнете внимание на дома си и не пътувайте излишно.Коментари към новината

  • Смени картинката